fbpx

Betaalmethoden Superfitness.nl

Met onderstaande betaalmethoden kunt u eenvoudig afrekenen in onze online shop.

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee je kunt betalen de volgende banken; ABN Amro, ASN, ING, Rabobank, SNS, Regiobank, Triodos, Van Landschot Bankiers, Knab.

PayPal is één van de best beveiligde betaalmethodes ter wereld. Met PayPal worden je financiële gegevens niet met anderen gedeeld. Je kunt gratis volledige bescherming voor je aankopen krijgen.

Home’Pay is een systeem waarmee je jouw online aankopen betaalt via de beveiligde verbinding van Home’Bank. Om Home’Pay te gebruiken, heb je gewoon en ING-zichtrekening en een Home’Bank-abonnement nodig. Je kunt online betalen in e-shops waar je het icoontje van Home’Pay ziet.

Mistercash is een betaalsysteem voor onze Belgische klanten. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Je moet aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. Je kunt in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt.

Ruilen en retourneren en annuleren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@superfitness.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsformulier

Onze gegevens

Telefoon: +31 85 2737945
Maandag t/m Vrijdag: 9.00 - 17.00 u
Email: info@superfitness.nl
Helpdesk: info@superrfitness.nl

Postadres

Adres: Tros 36
Postcode: 9501KL
Plaats: Stadskanaal

Overige gegevens

Rabobank: NL97 RABO 0300 8437 12
BIC/SWIFT: RABONL2U
KVK: 02315316
BTW:

NL001194153B05

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland € 5,00
Verzendkosten België € 8,50 ( tot 5kg )
Verzendkosten Duitsland € 9,50 ( tot 5kg )

Gratis verzending

Bij bestellingen boven een bedrag van € 50,00 worden (voor leveringen binnen Nederland en België) géén verzendkosten berekend.

In het geval van speciale acties kunnen de verzendkosten afwijken. Deze zullen vermeld staan op de beginpagina van deze site.

Over de levering

Superfitness doet haar uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Al onze producten op de site hebben wij ook daadwerkelijk op voorraad. De levertijd van al onze producten bedraagt 1-3 werkdagen. Indien de levering vertraging oploopt -het zij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen.

Indien Superfitness een termijn voor levering heeft opgegeven, is deze indicatief. Een opgegeven levertijd is dan ook nimmer een fatale termijn. De uiteindelijke levertijd zal de opgegeven levertijd echter nimmer met meer dan één week overschrijden, tenzij er sprake is van overmacht.

Bij overschrijding van een termijn dient de klant Superfitness schriftelijk in gebreke te stellen. De klant betaalt de verzendkosten.

Prijzen

Alle prijzen vermeld op deze website zijn inclusief btw.